Džimi Batler u posebnom izdanju: Igrač Majamija iznenadio svojom pojavom

Nije mu prvi put

03.10.2023. 10:11
  • Podeli:
Džimi Batler 1-651bcb5e38095.webp Foto: AP Photo/Wilfredo Lee/Tanjug

Košarkaš Majamija Džimi Batler bio je u centru pažnje na predstavljanju NBA ekipa pred novu sezonu. I to nije ništa novo, jer je najbolji igrač Hitsa i prethodnih sezona umeo da iznenadi navijače.

Ovog puta o Batlerovoj pojavi bruje američki mediji. Njegova isfenirana kosa, od koje mu se ne vidi celo lice, masa pirsinga na licu i lakirani nokti zapali su za oko svima. On je do sada nosio kikice i dredove, a sada je odlučio da promeni stil. 

Džimi Balter Foto: AP / Wilfredo Lee / Tanjug 

Amerikanci pišu i da bi mu se ljubitelji panka divili, dok su iz kluba na društvenim mrežama bili ponosni da "niko ne radi media dej kao što to radi Džimi“.

On je i prošle sezone došao na predstavljanje tima sa „ludom“ frizurom, pa mu je to postalo neka vrsta tradicije. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()