Džoel Embid uspešno operisan, da li će zaigrati do kraja sezone?

Izgleda da nije sve izgubljeno

06.02.2024. 16:15
  • Podeli:
Džoel Embid-65af9f5f4735d.webp Foto: AP Photo/Matt Slocum/Tanjug

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid doživeo je tešku povredu levog meniskusa na meču sa Golden Stejtom i za njega je sezona praktično završena.

Fenomenalni centar je inače glavni protivkandidat Nikoli Jokiću u borbi za MVP nagradu, a sada mu predstoji duža pauza koja će ga verovatno izbaciti iz trke za laskavo priznanje.

Kako navodi poznati košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski, Embid je uspešno operisan, a povreda levog meniskusa biće ponovo procenjena za četiri nedelje.

Isti izvor navodi i da će period oporavka u narednih par nedelja biti najvažniji za Embida, te da još uvek postoji šansa da se vrati na teren pre kraja sezone.

Inače, ove sezone ima prosek od 35.3 poena i 11.3 skokova, a njegov izostanak će predstavljati veliki hendikep za Filadelfiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()