Edvards nakon eliminacije od Dalasa: Nismo kliknuli kao ekipa

U velikom finalu se sastaju Dalas i Boston

31.05.2024. 11:58
  • Podeli:
Tan2024-01-1906462142_1 entoni edvards AP PhotoMatt Krohn-65aa5713cece1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Krohn

Košarkaš Minesota Timbervulvsa Entoni Edvards je izneo utiske posle eliminacije u finalu Zapada NBA lige.

Dalas je sa 4:1 u seriji osvojio titulu na Zapadu, a u velikom finalu igraće protiv šampiona Istoka Bostona Seltiksa, koji je sa 4:0 pobedio Indijanu.

Edvards je istakao da njegova ekipa nije delovala kao tim.

"Nijednom u ovoj seriji nismo kliknuli kao ekipa, ni u jednoj utakmici. U poslednje dve serije svi smo kliknuli u isto vreme, pogađali šuteve i sve to, ali ovoga puta nije bilo tako", rekao je Edvards.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()