Eksumovo kucanje najmagičniji potez Evrolige

Gledaoci odabrali potez Partizanovog beka kao najatraktivniji u protekloj sezoni

13.05.2023. 17:56
  • Podeli:
Dante Eksum-6409db667aaa5.webp Foto: Profimedia

Gledaoci širom sveta su u anketi Evrolige odabrali zakucavanje Dantea Eksuma kao najmagičniji potez sezone.

Australijanac je u duelu sa Olimpijakosom gromovitim kucanjem „stavio na poster” centra Pirejaca Džoela Bolomboja.

Eksum je pobedio ispred prošlogodišnjeg pobednika Kostasa Slukasa kome je pobednička trojka u Sinan Erdem Areni u trećoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa sa Fenerbahčeom bila dovoljna samo za drugo mesto.

Pre Eksuma, dobitnici su bili Kostas Slukas, Entoni Rendolf, Jan Veseli (tri puta) i Deni Avdija.

Ranije danas, košarkaš Real Madrida Valter Tavares proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača.

 

Prethodno je nagrada "Alfonso Ford" za najboljeg strelca pripalo Saši Vezenkovu iz Olimpijakosa, dok je priznanje "Zvezda u usponu" dodeljena košarkašu Partizana Jamu Madaru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()