Embid nije otputovao u Majami: Filadelfija bez najboljeg

Utakmica protiv Toronta ga je skupo koštala

25.12.2023. 13:10
  • Podeli:
Džoel Embid-6437d7e28f5eb.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid propustiće predstojeću utakmicu protiv Majamija zbog uganuća desnog skočnog zgloba, saopštio je američki klub.

U saopštenju Filadelfije se navodi da Embid nije otputovao sa ekipom u Majami, ali postoji mogućnost da zaigra za svoj tim na meču sa Orlandom, koji je na programu za tri dana.

Embid se povredio pre tri dana u prvoj četvrtini utakmice sa Torontom (121:111). On je odigrao ceo meč, a postigao je 31 poen i imao je 10 skokova.

Utakmica između Majamija i Filadelfije biće odigrana u noći između ponedeljka i utorka. Ovaj duel je jedan od pet utakmica NBA lige, koje će biti odigrane na Božić.
Embid ove sezone prosečno postiže 35 poena i ima 11,7 skokova, šest asistencija i dve blokade po meču.

Filadelfija je u dosadašnjem delu sezone zabeležila učinak od 20 pobeda i osam poraza.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()