Emotivan povratak Golden Stejta na teren: Svi igrači u posebnim majicama i dresovima Milojević

Reči je izgovorio samo Stiv Keri, ostali su bili prepuni emocija

25.01.2024. 08:20
  • Podeli:
Golden stejt Voriors-65b209513b5ea.webp Foto: AP Photo/Godofredo A. Vásquez/Tanjug

Ekipa Golden Stejta se vratila na teren NBA lige, a ceo tim Voriorsa je na utakmici sa Atlantom imao omaž časti i ljubavi prema nedavno premiulom pomoćnom treneru Dejanu Milojeviću

Tuga u duši, suza u oku, knedla u grlu bila je kod svih igrača, trenera, asistenata, lekara i ostalih članova ekipe dok su izlazili na teren u crnim majicama sa natpisima Bratw i Deki. Ispod majica svi su nosili dres sa prezimenom Milojević, a kasnije ih položili jedan preko drugog na mesto gde je Deki obično sedeo. 

I komentatori utakmice su bili u pomenutim isim majicama. 

U publici je vladao muk.

Ne mogu Stef Kari, Drejmond Grina i ostali u timu da se pomire sa činjenicom da srpskog trenera više nema. 

Trener Stiv Ker je održao govor, a na video bimu je išao film, specijalno napravljen, Dekiju u čast. 

Nekadašnji košarkaš, danas trener koji je sa Golden stejtom, ali i sa Dejanom Milojevićem u svom stručnom štabu i Nemanjom Bjelicom, na terenu, osvojio pre dve sezone šampionski prsten NBA lige rekao je da je košarkaški svet izgubio prošle nedelje "predivnu dušu, predivnog prijatelja, izvrsnog trenera" i dodao da je "Deki bio divan unuk, sin, suprug i otac". 

"Osmeh je savršen. Deki se stalno smejao. Bilo je veoma emotivno izaći na parket bez Dekija. Sve je isuviše sveže i bolno, nerealno na mnoge načine. Trenirali smo nekoliko dana, ali se za ovo ne možete spremiti. Držali smo se zajedno, trudili se da pobedimo, u čast našeg brata", rekao je Ker. 

Tu na licu mesta, iza trenera Golden stejta stajali su i nekadašnji selektor Srbije, pomoćni trener Atlante Igor Kokoškov i kapiten reprezentacije Srbije, igrač Altante Bogdan Bogdanović, u majici sa natpisom Brate. Suze u njihovim očima su govorile, više od svake reči, kako se osećaju i koliko su voleli Milojevića. 

Golden Stejt je slavio na svom parketu 134:112.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()