Emotivni Obradović nakon rekorda: Majk, hvala ti

Džejms je prestigao Spanulisa

08.03.2024. 13:44
  • Podeli:
Majk Džejms i Saša Obradović 2 Profimedia-65eaf2cd0356a.webp Foto: Profimedia

Američki košarkaš Majk Džejms je na meču protiv Crvene zvezde oborio rekord koji je držao legendarni Vasilis Spanulis i tako postao najbolji strelac u istoriji Evrolige, a trener Monaka Saša Obradović podelio je na društvenoj mreži "X" fotografiju uz poruku zahvalnosti prema beku ekipe iz Kneževine. 

Do rekorda Džejms je došao kada je postigao 13. poen u utakmici protiv Crvene zvezde tokom druge četvrtine, a potom je, kao što je bilo i najavljeno, Evroliga prekinula meč u čast košarkaša i najboljeg strelca takmičenja. Tom prilikom je Majku uručena lopta kojom je prestigao Spanulisa, a potom su u zagrljaj prišli saigrači kao i trener Obradović.

"Jedan od najupečatljivijih momenata u mojoj trenerskoj karijeri, hvala ti Majk", kratko se oglasio Saša Obradović na društvenoj mreži "X".

Majk Džejms je utakmicu završio sa 20 poena i uvećao razliku na večnoj listi strelaca u odnosu na Grka Vasilisa Spanulisa.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()