Emotivni oproštaj Micića od Efesa: Zauvek dete Anadolu Efesa

Naveo je bukvalno sve saigrače i članove stručnog štaba sa kojima je proveo pet sezona

04.07.2023. 11:34
  • Podeli:
vasilije-micic-foto-una-1.jpg

Došlo je i to leto - Vasilije Micić odlazi u NBA ligu. Reprezentativac Srbije odlučio je da se oproba u najjačoj ligi sveta i da zaigra u zrelim košarkaškim godinama zaigra u dresu Oklahome. Među Tandersima čeka ga Aleksej Pokuševski, pa će Vasi biti lakše uklapanje, iako on deluje kao čovek koji se dobro snalazi u novim izazovima.

Micića je Filadelfija odabrala na draftu 2014 kao 52. pika. 

Plejmejker, koji je poslednjih nekoliko sezona stigao do vrhunca svoje karijere u Evropi, osvojio i odbranio titulu Evrolige, oprostio se emotivnom porukom od svog voljenog kluba, Efes Pilsena:

"Nakon pet divnih godina sa Anadolu Efesom, došao je trenutak da se rastanemo. Nemam reči da izrazim koliko sam voleo svaki trenutak u ovom klubu i koliko sam zahvalan što sam deo Anadolu Efesa. Želim da se ZAHVALIM svim članovima kluba, trenerima, medicinskom osoblju, svim saigračima i naravno navijačima koji su mi pomogli da ostvarim svoje lične i timske ciljeve, da ostvarim svoje snove. Od srca vam hvala i volim vas. Zauvek dete Anadolu Efesa. Vidimo se uskoro", napisao je Micić na društvenim mrežama.

U nastavku je imenovao sve saigrače, članove stručnog štaba, lekarskog osoblja i rukovodstva kluba sa kojima je proveo pet godina u Istanbulu.

I turski klub se pozdravio sa Micićem. Uz stighove pesme Silvane Armenulić zahvalio mu se na svemu što je dao Efesu i poželeo mu je svu sreću u budućnosti:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()