Entoni Dejvis dva puta povređen na jednoj utakmici

Za zvezdu Los Anđeles Lejkersa bilo je teško gostovanje u Minesoti

18.12.2021. 12:48
  • Podeli:
Entoni Dejvis foto Pixsell Foto PixsellEXPA.jpg Foto: Pixsell/EXPA

Zvezda Los Anđeles Lejkersa Entoni Dejvis zadobio je dve različite povrede na utakmici protiv Minesote. Iskusni košarkaš prvo je povredio desni skočni zglob, a zatim levo koleno, posle čega više nije mogao da stoji na nogama.

Krajem prve četvrtine, Dejvis je skočio na nogu Naza Rida iz Minesote i pao na pod sa bolnom grimasom na licu, a potom se i uhvatio za skočni zglob. Dejvis je tada mogao sam da ode u svlačionicu po neophodnu negu. Za 11 minuta, provedenih do povrede na terenu, upisao je šest poena.

AD is heading to the locker room with an apparent ankle injury pic.twitter.com/7gBe0huhZk

— Bleacher Report (@BleacherReport) December 18, 2021

 

Krajem druge četvrtine Dejvis se vratio na klupu i ponovo ušao u igru. Ali sredinom treće deonice, osmostruki Ol-star centar, sudario se sa Džejdenom Mek Denijelsom iz Minesote i više nije mogao sam da ustane sa parketa. Ovog puta je stradalo levo koleno igrača. Uz pomoć ljudi iz tima otišao je u svlačionicu cupkajući na ranije povređenoj desnoj nozi. 

AD picked up another injury after being subbed back in the game

He's headed back to the locker room https://t.co/1Ykf1FFQbl pic.twitter.com/uF93tGdrbT

— Bleacher Report (@BleacherReport) December 18, 2021

 

Ekipa iz Los Anđelesa je poražena u gostima (110:92), a trener Frenk Vogel je posle meča rekao da će Dejvisovo stanje biti poznatije posle snimka magnetne rezonance. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()