Epilog incidenta u Areni: Partizan navijaču doživotno zabranio dolazak na utakmice

Klub želi da pošalje jasnu poruku javnosti

14.11.2023. 11:14
  • Podeli:
partizan basrselona košarka arena UNA-652ebc31db4e4.webp Foto: UNA

Incident na kraju utakice Partizan - Igokea dobio je svoj epilog. Sredovečni čovek, iz VIP dela (prvog reda uz teren), koji je gurnuo košarkaša crno-belog tima Uroša Trifunovića dobio je doživotnu zabranu prisustva na mečeve beogradskog kluba. 

"Nakon poraza tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču Partizana, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba", piše u saopštenju koje je objavio Partizan.

U saopštenju Partizana se navodi da klub želi da pošalje jasnu poruku da neće biti tolerancije za iste ili slične incidente.

"U skladu sa pravilima kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled Partizana, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti", zaključuje se u saopštenju Partizana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()