Euforija zbog Partizana: Ulice Atine preplavljene navijačima

Očekuje se više od 30.000 navijača na stadionu

21.09.2024. 18:50
  • Podeli:
navijaci panatinaikosa profimedia-66eef56161c3a.webp Foto: Profimedia

 Ogromna euforija vlada ulicama Atine zbog prijateljske utakmice Panatinaikosa i Partizana.

 Utakmica Panatinaikosa i Partizana odigraće se na drevnom stadionu Panatinaiko, gde su 1896. godine bile otvorene Olimpijske igre.

Prava pomama je vladala za ulaznicama za ovaj događaj, tako da se očekuje da kada na terenu se budu našli ova dva tima na tribinama antičkog stadiona bude prema proceni domaćina više od 30.000 navijača. 

Ulicama Atine mogu videti velike grupe najvatrenijih pristalica "zelenih" koji se u velikim grupama kreću ka stadionu. 

Nemanja sumnje da nas očekuje pravi spektakl, a košarkaši Partizana će odigrati svoj poslednji pripremni susret pred start sezone. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()