Evroliga: Fakundo Kampaco proglašen za MVP

Real ima najkorisnijeg igrača u mesecu kada je pretrpeo prvi poraz u takmičenju

04.12.2023. 14:44
  • Podeli:
Fakundo Kampaco-654f888e0da0a.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige u novembru, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Košarkaši Reala su u novembru u Evroligi zabeležili pet pobeda i jedan poraz, prvi od početka sezone. Real je u novembru pobedio Virtus, Valensiju, Monako, Albu i Makabi, a poražen je od Fenerbahčea.

Kampaco je prosečno postizao 16 poena i imao je 8,3 asistencije po meču.

Real se nalazi na prvom mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i jednim porazom. Španski klub će u narednom, 12. kolu Evrolige gostovati Olimpijakosu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()