Evroliga kaznila Panatinaikos sa 5.000 evra zbog incidenata navijača

Incident se dogodio na meču 28. kola protiv Crvene zvezde

15.03.2023. 11:03
  • Podeli:
Panatinaikos u Beogradu-1665693761960.webp Foto: Vladimir Sporčić / Tanjug

Disciplinska komisija košarkaške Evrolige kaznila je Panatinaikos sa 5.000 evra zbog incidenata navijača na meču 28. kola protiv Crvene zvezde, koji je odigran 10. marta u Atini.

U saopštenju se navodi da je Panatinaikos kažnjen zato što su navijači grčkog kluba tokom meča palili baklje i laserima ometali košarkaše "crveno-belih".

Panatinaikos je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 75:66. 

Crvena zvezda je trenutno na 14. mestu na tabeli sa 12 pobeda i 16 poraza, dok je Panatinaikos 16. sa skorom 9/19.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()