Fijasko crno-belih: Košarkaši Reala ubedljivo pobedili Partizan

U narednom kolu Partizan sledećeg četvrtka dočekuje Virtus

22.12.2023. 07:00
  • Podeli:
evroliga kk partizan real madrid-6584eb88f3dc0.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Reala ubedljivo su savladali Partizan rezultatom 91:75 u 16. kola Evrolige.

Partizan, posle prvog poraza doživljenog posle serije od pet pobeda, ima skor 9-7, dok Real ima skor 15-1 i neprikosnoven je na prvom mestu.

Pitanje pobednika rešeno je već u prvom poluvremenu koje je okončano vođstvom domaćina 48:36. Vodio je Real i plus 27 sredinom treće deonice (74:47), a Partizan je u četvrtoj deonici uspeo samo da malo ublaži poraz.

Najefikasniji u Realu bio je Džanan Musa sa 23 poena, Vensan Poarije je dao 14, koliko i Mario Hezonja.

Kod Partizana se istakao Bruno Kaboklo sa 18 poena, 12 je dao Tristan Vukčević, a 11 Balša Koprivica.

U narednom kolu Partizan sledećeg četvrtka dočekuje Virtus, dok će Real istog dana gostovati Asvelu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()