FMP poražen u Železniku: Cibona nosi čitav plen iz Beograda

Jakov Mustapić je predvodio Cibonu ka pobedi sa 20 poena, dok je kod domaćih najefikasniji bio Vojislav Stojanović sa 23 poena

05.01.2024. 21:27
  • Podeli:
kk fmp, kk cibona, aba liga - 5 jan 2024 - foto ABA League j-t-d Dragana Stjepanovic-6598663fe0833.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaši Cibone pobedili su večeras FMP u Železniku rezultatom 77:72 u meču 15. kola ABA lige. FMP sad ima skor 5-10, a Cibona 6-9. 

Cibona je od početka meča diktirala tempo i imala prednost u većem delu meča. Delovalo je da je meč rešen kad je Cibona na šest ipo minuta pre kraja otišla na plus 12 (67:55). 

Domaćin je, međutim, uspeo da na dva i po minuta pre kraja stigne na samo minus jedan (70:71), ali ne i da ugrozi pobedu gostiju. 

Jakov Mustapić je predvodio Cibonu ka pobedi sa 20 poena, Matej Bošnjak je dao 18, a Ivan Majcunić 10. Vojislav Stojanović je bio najefikasniji u FMP-u sa 23 poena, Nikola Šaranović je dao 15, a Kajl Foster 10.

U ranije danas odigranom meču 15. kola Budućnost je kod kuće savladala Mornar rezultatom 103:100 (86:86).

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()