Francuska demontirala Brazil u prvom kolu B grupe na OI

Brazilsku ekipu predvodi Aco Petrović

27.07.2024. 19:49
  • Podeli:
francuska brazil OI košarka AP PhotoMark J. Terrill tanjug-66a532373cb5f.webp Foto: AP PhotoMark J. Terrill Tanjug

Košarkaška reprezentacija Francuske pobedila je reprezentaciju Brazila u prvom kolu grupe B na Olimpijskim igrama rezultatom 78:66 (15:23, 24:13, 18:9, 21:21).

Brazilci predvođeni Aleksandrom Petrovićem bili su u startu utakmice bolji, pa su čak i vodili sa poena razlike ali su Fracuzi ubrzo preuzeli stvar u stvoje ruke.

Viktor Vembanjami doveo je Francusku u vođstvo, a u trećoj četvrtini su zablistali do kraja.

Iako je Brazil u završnici se približio sa četiri poena razlike, ekipa Ace Petrovića kao da nije imala snage za više.

Na kraju su Francuzi slavili rutinskom pobedom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()