Giedraitis savetuje Zvezdine novajlije: "Uživajte, pogotovo pred našim navijačima"

Meč crveno-belih i tima iz Vitorije se igra u sredu od 20 sati

08.10.2024. 19:05
  • Podeli:
giedraitis tanjug-65be5021010b8.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaše Crvene zvezde sutra očekuje meč protiv Baskonije. Pune tribine očekuju crveno-bele, iako su izgubili meč protiv Splita u ABA ligi.

Krilni košarkaš Crvene zvezde Rokas Giedraitis kaže da se raduje povratku pred domaće navijače.

"Moramo da imamo kratko pamćenje, da brzo zaboravljamo te poraze i da budemo svesni da to ne sme da se dešava, da je neprihvatljivo. Moramo da gledamo napred i da popravimo te stvari", rekao je Gedraitis za Sport klub i dodao:

"Kao što sam rekao, mislim da smo odigrali lošu utakmicu, pogotovo jer smo izgubili. To je neprihvatljivo, i to je to, ne znam šta više da kažem. Loša utakmica".

Na pitanje da uporedi prošlosezonski tim sa sadašnjim, Litvanac odgovara:

"Promenili smo mnogo igrača, ovo je novi tim, potrebno nam je još vremena, ali kad je o meni reč – isti trener, poznajem njegovu filozofiju, znam šta želi. On je trener koji je orijentisan na odbranu, defanziva mu je primarna. Onda, kada je odbrana dobra, biće lako u napadu. Rekao bih da je defanzivan trener. Za nas starosedeoce je sve manje-više isto, samo moramo sa svima da se uklopimo dobro na terenu".

Za novajlije Giedraitis ima jedan savet – da uživaju.

"Da uživaju u atmosferi, pogotovo ovde pred našim navijačima, to je prvo. Manje-više, život je svuda isti, samo treba da uživamo u trenutku, da se borimo u svakoj utakmici i da doguramo što je dalje moguće".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()