Giedraitis neutešan: Detalj koji vam je promakao posle Zvezdinog meča

Snimak preplavio društvene mreže

03.02.2024. 15:40
  • Podeli:
giedraitis tanjug-65be5021010b8.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Barselone sa 85:76 u meču 25. kola Evrolige, čime su dodatno zakomplikovali svoje šanse da se plasiraju u iduću fazu ovog takmičenja, pošto im treba pravo čudo do samog kraja kako bi došli do 10. mesta koje vodi bar u plej-in zonu.

Zvezda je imala priliku pred svojim navijačima da napravi čudo i slavi protiv Barselone, no, nisu to iskoristili, ispustili su šansu i sada će morati dobro da se pomuče za neku novu, pa makar i najmanju šansu.

Nije lako pao ovaj poraz ni igračima Zvezde, koji su nakon utakmice otišli kod najvatrenijih navijača, gde su bili neutešni, a jedan od njih kome je to najteže palo bio je Rokas Giedraitis, koji je bio na ivici suza, kako se može činiti po video snimku na društvenim mrežama.

Naime, Zvezda je na svom Instagram profilu objavila snimak na kom se vide Delije kako pevaju poznatu pesmu "Dobro znaj", a Rokas je tokom nje u nekoliko navrata trljao i oči, što sugeriše da je bio na ivici suza.

Ovaj snimak je brzo preplavio i društvene mreže, gde su mu navijači pokazali podršku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()