Giedraitis pred Real: "Težak protivnik, moramo da odigramo dobru odbranu"

On je istakao da "crveno-beli" moraju da igraju dobro u odbrani.

23.10.2024. 14:05
  • Podeli:
gedraitis ata images-6718e1c56b454.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Košarkaš Crvene zvezde, Rokas Giedraitis izjavio je danas da će "crveno-beli" morati da igraju dobru odbranu ako žele da ostvare dobar rezultat na meču petog kola Evrolige protiv Reala.

Košarkaši Crvene zvezde su u prva četiri kola Evrolige zabeležili tri pobede i jedan poraz, dok Real ima skor 2/2. 

"Real je težak protivnik. Trebalo bi da igramo dobru košarku, pre svega u odbrani. Imaju visoke igrače poput Edija Tavareza. Biće teško u Madridu, ali mislim da i mi imamo svoje šanse, idemo sa pozitivnim razmišljanjem da pobedimo utakmicu", rekao je Giedraitis na konferenciji za medije.

On je ponovio da "crveno-beli" moraju da igraju dobro u odbrani.

 "Znamo koliko su dobri, naravno kao i svaki tim imaju svoje uspone i padove imaju dobre igrače, dobru rotaciju, ali mi treba da odigramo timski i to pre svega u odbrani", dodao je košarkaš Zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()