Glavobolja za Fener: Teža povreda Skotija Vilbekina

On je pred kraj prve četvrtine pao na parket držeći se za desno koleno

05.10.2024. 09:00
  • Podeli:
Skoti Vilbeken Fenerbahče-65f37238c2a01.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Fenerbahčea Skoti Vilbekin povredio je prednje ukršetene ligamente na večerašnjoj utakmici protiv Olimpijakosa, saopštio je klub iz Istanbula.

"Nakon lekarskih pregleda našeg igrača, otkriveno je kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta i planirana je operacija. Nadamo se da će se Skoti Vilbekin oporaviti što je pre moguće", navodi se u saopštenju.

Vilbekin je pred kraj prve četvrtine pao na parket držeći se za desno koleno, potom je uz pomoć saigrača napustio teren.

Košarkaš Fenerbahčea je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 13 poena, 2,2 skoka i 3,3 asistencije.

 Klub iz Istanbula je sinoć pobedio Olimpijakos rezultatom 82:71, u meču prvog kola Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()