Gober posle tuče: Izvinjavam se svima, emocije su me nadvladale

Kajla mnogo volim i poštujem kao saigrača, stav je Francuza u timu Minesote

10.04.2023. 12:18
  • Podeli:
Gobert_udarac_NBA_foto_YT-6433afcfcdf89.webp Foto: YouTube/ESPN

Košarkaš Minesote Rudi Gober izvinio se saigraču Kajlu Andersonu kog je udario tokom tajm-auta na utakmici NBA lige protiv Nju Orleansa, prenose američki mediji.

"Emocije su me nadvladale. Nije trebalo da reagujem na način na koji sam reagovao. Izvinjavam se navijačima, klubu i posebno Kajlu kojeg izuzetno volim i poštujem kao saigrača", napisao je Gober na svom Tviter nalogu.

Minesota je pobedila Nju Orleans 113:108 u poslednjem meču regularnog dela sezone u NBA ligi. Gober je tokom tajm-auta u drugoj četvrtini udario Andersona posle čega ga je klub poslao kući.

Minesota će u plej-inu NBA lige igrati protiv LA Lejkersa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()