Golemac i Bertans pred Zvezdu: "Spremni smo i silno motivisani"

Meč se igra u nedelju od 17 sati

21.09.2024. 17:05
  • Podeli:
Jurica Golemac-1664094435828.webp Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

U okviru prvog kola ABA lige, košarkaše Crvene zvezde očekuje gostovanje Dubaiju.

Iako crveno-beli važe za favorita, Dubai je formirao odličan tim, kombinaciju pouzdanih igrača iz regiona, uz odlične strance, dati sve od sebe da na debiju, na krilim a navijača, pokaže da je kadar da se bori za vrh regionalne lige.

"Utakmica protiv Crvene zvezde ima istorijski značaj, drago mi je što ćemo prvi meč u istoriji kluba u zvaničnim takmičenjima odigrati upravo protiv ekipe koja je učesnik Evrolige, koja je aktuelni šampion ABA lige. Kvalitet i snaga Zvezde su poznati svima. Međutim, u meč koji sledi, ulazimo sa željom da stignemo do pobede, sa željom da sačuvamo domaći teren, naglasio je trener Dubaija, Jurica Golemac.

Na reči trenera Golemca, nadovezao se bivši igrač Partizana, Davis Bertans.

"Spremni smo i silno motivisani za meč koji sledi. Iskreno, uželeo sam se utakmica, jer nisam igrao još od kvalifikacija za Olimpijske igre, koje i dalje nastojim da zaboravim. Srećan sam što prvu utakmicu u istoriji kluba igramo protiv Zvezde, ekipe sa kojom sam vodio velike borbe u dresu Partizana. Zvezda je jaka, ima odličnu ekipu, ali na našem parketu želimo pobedu. Kao i svi u timu, verujem da možemo da stignemo do nje", naglasio je Bertans.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()