Grbović: Baš me briga gde će Partizan da igra, može i u Zagrebu

Dok Evroliga na vreme da svoje termine, ABA liga ih ne zna do poslednjeg trentuka, ističe direktor Beogradske arene

16.05.2023. 08:46
  • Podeli:
Grobari Arena-6450de324210c.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Direktor beogradske Arene Goran Grbović izjavio je "da je ABA liga najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima i da Partizan ako želi može da igra svoje utakmice plej-ofa u Ljubljani", reagujući na saopštenje KK Partizan da će ljubljanska hala ''Stožice'' biti domaći teren za eventualne utakmice finala plej-ofa ukoliko crno-beli ne budu mogli da igraju svoje domaće utakmice u Areni.

"Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima", istakao je Grbović.

Kako je preneo "Mozzartsport", Grbović je dodao da rukovodstvo Partizana ''ne treba da se igra ugledom kluba''.

"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba. Samo primera radi da uporedimo Evroligu i ABA ligu. Evroliga lepo dođe pre početka sezone i svi lepo pogledamo datume, vidimo kada je Arena zauzeta, da li će postojati problemi i onda sve rešimo na vreme, tako rade ozbiljne organizacije", zaključio je Grbović.

Rukovodstvo Partizana se odlučilo za halu "Stožice" u Ljubljani, pošto ona ispunjava uslov da ima kapacitet dovoljan da stanu svi oni koji imaju sezonske ulaznice za utakmice crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()