Grci tvrde: Milutinov se vraća na teren

Jedno proklizavanje ga je skupo koštalo

17.03.2024. 12:21
  • Podeli:
Nikola Milutinov-6572cbe0ac78f.webp Foto: Profimedia

Prošlo je skoro dva meseca (22. januar) od kada je srpski košarkaš Nikola Milutinov napustio igru zbog povrede kolena usled proklizavanja i u nju se nije vraćao. Sada grčki mediji tvrde da će se centar Olimpijakosa vratiti na teren za dve nedelje i biti na raspolaganju treneru Jorgosu Barcokasu.

Milutinov će imati zahtevan zadatak da se ponovo nametne u ekipi jer Mozes Rajt, koji je došao kao njegova zamena igra sjajno, ali će svakako iskusni reprezntativac Srbije imati svoju ulogu u timu iz Atine. 

Ulazi se u finiš sezone, naročito Evrolige, pa će crveno-belima Nikolina pomoć svakako dobro doći.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()