Gudurić nakon velike pobede: Najteža utakmica u karijeri

Velika drama viđena je danas u Parizu

06.08.2024. 17:14
  • Podeli:
marko guduric profimedia-66b23d189c969.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaši su pobedili Australiju u četvrtfinalu olimpijskog turnira. Velika drama viđena je u ovom susretu, a rezultat na je na kraju bio 95:90.

Naš košarkaš, Marko Gudurić je rekao ekipa verovala u preokret i da su bili mirniji u presudnim trenucima.

"Sigurno je ova utakmica najteža koju sam ja igrao u karijeri. Kako su izašli, pretukli su na u prvom poluvremenu, pogodili te šuteve, ali opet smo ostali mirni, verovalni jedni u drugog, Bili smo mi mirniji i onda šutevima Vase, Joke i Bogdana u napadu donela ta rezultat. Idemo u polufinale!", kaže Gudurić.

"Ništa, oni su sve rekli. Srećni smo, idemo dalje", rekao je Micić.

Spremate se za Amerikance

"Nisu još pobedili Brazil".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()