Gurović otkrio da se vraća u Zvezdu i optužio Ivanovića: Nije hteo igrače koje sad trenira

Gilespi i Smart nisu na Zvezdinom nivou, smatra bivši košarkaš

06.02.2024. 10:18
  • Podeli:
Milan Gurović-642ac22842495.webp Foto: UNA

Proslavljeni srpski košarkaš Milan Gurović otkrio je, tokom gostovanja na televiziji K1, da će uskoro postati član uprave KK Crvena zvezda.

On je uz veliko otkriće o svom sledećem angažmanu prokomentarisao i kako stvari izgledaju u crveno-belom taboru.

"Nekoliko kardinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos, nego onaj pre njega, svi znamo ko je to bio. Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku pojačanja i nuđeni su Zvezdi. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njegovom ukusu. Paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača", poručio je Gurović.

Gurović smatra da su crveno-beli promašili sa dovođenjem Gilespija i Smarta.

"Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću. To mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa", istakao je Gurović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()