Hajduk napravio rez: Smenio predsednika i doveo predsednicu

Sanjali su velike snove na Poljudu

08.04.2024. 15:17
  • Podeli:
Lukša Jakobušić-6613ecbaaf09e.webp Foto: NK Hajduk

Hajduk je presekao posle loših rezultata - najveći teret je poneo predsednik kluba Lukša Jakobušić koji je smenjen posle utakmice sa Rijekom. Nadala se ekipa sa "Poljuda" tituli šampiona Hrvatske, posle 20 godina, ali se snovi ove sezone neće ispuniti.  

Četiri vezana poraza su uticala na promene u klubu. 

Odlukom Nadzornog odbora HNK Hajduk Lukša Jakobušić, od danas više nije predsednik kluba, a tu je funkciju obavljao od 30. septembra 2020. godine, piše na portalu splitskog kluba.

"Zahvaljujem svim ljudima u klubu, svima s kojima sam u protekle tri i po godine sarađivao, a posebno navijačima na ljubavi i strasti. Kao svaki hajdukovac, podržavam sve odluke u interesu kluba", istaknuo je Lukša Jakobušić na odlasku.

Međutim, kako prenose hrvatski mediji, nije se dugo čekalo na naslednika, u ovom slučaju naslednicu. Dosadašnja članica Uprave Marinika Akrap će do kraja sezone obavljati funkciju predsednice Hajduka.

Gospođa Akrap je do sada bila članica Uprave i direktorka marketinga u Hajduku, a u klub je stigla početkom septembra 2021. godine kao osoba zadužena za marketing, prodaju i odnose s javnošću.

Hajduk je već jednom imao ženu na čelu kluba – kratko je tokom 2016. godine Marijana Bošnjak bila predsednica.

 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()