Hanga pred novo kolo Evrolige: U odbranu kao protiv Partizana

Moramo da pobedimo, smatra košarkaš Crvena zvezde

30.01.2024. 08:46
  • Podeli:
Adam Hanga-65b8a686d735d.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je pred utakmicu sa Valensijom, da igranje u Beogradu njegovom timu predstavlja veliku prednost.

Zvezda će ugostiti ekipu Valensije u 24. kolu Evrolige u sredu od 20 časova.

"Crvena zvezda je tim koji igra jako dobru odbranu, veoma težak meč za nas, ali moramo da pobedimo. Odbrambeno moramo da budemo kao protiv Partizana, kontrolisati ritam igre, to su ključevi narednog meča. Uvek je užitak igrati kod kuće. To je velika prednost, moramo preuzeti inicijativu i sa našim navijačima se boriti do poslednjeg trenutka", istakao je Hanga.

Opasno je kad izlaziš iz poraza

Centar crveno-belih Džoel Bolomboj dodaje da očekuje borbu tokom celog meča.

"Nekoliko igrača im fali, neki su novi došli, doćiće ovde i boriće se za pobedu. Biće borba. Ne mislim da će biti lakše jer nema Dejvisa, neko će se već istaći. Imaju veoma dugačak roster, mnogo igrača koji mogu da se istaknu. To je najopasniji period, pogotovo ako izlazite iz poraza. I mi moramo da iskočimo i budemo spremni", rekao je Bolomboj.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()