Hteo je anonimnost, ali ga nisu poslušali: Otkriveno koliko novca je dao Mirotić u humanitarne svrhe

Direktor organizacije "Srbi za Srbe" otkrio je detalje

20.04.2024. 17:01
  • Podeli:
Nikola Mirotić_Profimedia-64bbc1e75720f.webp Foto: Profimedia

Bilo je mnogo priče oko Nikole Mirotića prethodnih meseci...

Dosta stvari mu je zamereno, pre svega od strane navijača Partizana, ali jednu ne može niko da mu ospori. Nikola je veliki humanitarac.

Odnedavno je i poznata suma novca koju je Nikola Mirotić uplatio na adresu fondacije "Srbi za Srbe".

Direktor ove organizacije Igor Rašula, otkrio je detalje.

"Nas dvojica smo se na kraju čuli, on je hteo da postane donator, prvi put je napravio neku manju donaciju. Drugi put je bila donacija skoro sto hiljada evra. I kaže: 'To mora da bude anonimno, ja neću ti niko da zna'. Ja kažem: 'Okej, može, ali ti ako nastaviš ovim tempom, dovešćeš nas u nepriliku. Od jedne organizacije koja skupi mesečno na primer pedeset, šezdeset hiljada evra, odjednom sledećeg meseca stopedeset hiljada evra'", pričao je on i dodao:

"Kako da ti kažem, neko će da pita: 'Ko je ovo anonimno dao'? Jer uglavnom naši ljudi imaju averzije prema velikim anonimnim donatorima i velikim anonimnim donacijama", rekao je Rašula u podkastu 313.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()