"Igraj i pobedi": Organizovano gledanje finala Svetskog prenstva i van granica Srbije

Svi na teren i ispred ekrana

10.09.2023. 09:46
  • Podeli:
Košarkaši Srbije-64f4967238301.webp Foto: fiba.basketball

Dan za pobede, dan kada Srbija na tri ekipna fronta igra utakmice i kada Novak Đoković igra finale u Njujorku protiv Danila Medvedeva

Prvo će na teren košarkaši koji igraju finale Svetskog prvenstva u Manili od 14:40, potom na teren izlaze odbojkaši protiv Češke (18:00), u osmini finala EP, pa fudbleri protiv Litvanije (20:45) i na kraju Novak Đoković za titulu na Ju Es openu (22:00)

"Igraj i pobedi, ponosno se vrati, donesi kući pehar što se zlato što se zlati", stihovi pesme THC koja je košarkašku reprezentaciju Srbije godinama pratila po Evropi i svetu, uz koju su se peli na tronove raznih prvenstava, danas će se oriti širom Beograda, Trebinja, Banjaluke i mnogih drugih gradova gde će se masovno navijati za Plave u Manili. 

Građani Banjaluke i Trebinja biće u prilici da organizovano prate finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, gde će snage odmeriti reprezentacije Srbije i Nemačke.

U Banjaluci će zajedničko bodrenje srpskih košarkaša biti organizovano u Parku Mladen Stojanović, na platou kod mesne zajednice Rosulje, od 14.40 časova.

U Trebinju će, istovremeno, javno gledanje finala Mundobasketa biti upriličeno na Trgu slobode, prenosi Srna.

U Beogradu košarka se gleda kod Arene

Grad Beograd pozvao je sugrađane da u 14.30 časova na platou ispred Štark arene zajedno bodre naše košarkaše na putu do svetskog zlata.

"Naši hrabri momci su neverovtnom borbom preskočili sve prepreke, pobedili nepobedive i stigli do samog finala svetskog prvenstva. Zato treba da im pružimo podršku, da zajedno sa njima 'ginemo' za svaki poen i da im damo podstrek da se popnu na svetski tron. Oni su već naši pobednici, ali dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu", saopštila je gradska uprava.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()