Incident pred utakmicu Zvezda - Partizan: Gosti napustili trena, kasno početak meča

Po izlasku na teren, prvotimci Partizana su bili zasuti sa tribina različitim predmetima: upaljačima, limenkama, kovanicama

18.06.2023. 20:50
  • Podeli:
Košarkaši Partizana_ABA-648f4dd816041.webp Foto: ABA liga

Pred početak treće utakmice finalne serije između Crvene zvezde i Partizana u dvorani "Aleksandar Nikolić", došlo je od incidenta posle koga su igrači gostujućeg tima napustili teren.

Po izlasku na teren, prvotimci Partizana su bili zasuti sa tribina različitim predmetima: upaljačima, limenkama, kovanicama...

Posle nekoliko minuta delovalo je da se situacija smirila, ali onda je deo navijača domaće ekipe želeo fizički da se obračuna sa nekim od košarkaša Partizana, pa je moralo da reaguje obezbeđenje.

Košarkaši Partizana su tada stali sa zagrevanjem, i potom privremeno napustili teren, zbog čega je početak utakmice kasnio.

Publika je dobila poslednje upozorenje da će, ukoliko ponovo bude incidenata prilikom izlaska košarkaša Partizana, dvorana biti ispražnjena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()