Interu se srušili svi snovi i sa Mesijem: Ne postoje više šanse za ciljane plasmane

Činjenica je da MLS liga trenutno nije ni na visini meksičke lige

11.04.2024. 10:01
  • Podeli:
Lionel Mesi-661798b910597.webp Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo/Tanjug

Najveći snovi Intera iz Majamija i njegovih navijača raspršeni su u noći između srede i četvrtka, pa su fantazije vrlo brzo postale frustracije posle dvomeča četvrtfinala KONKAKAF Kupa šampiona protiv meksičkog Montereja.

Posle poraza u prvom meču od 2:1, Inter je sa Lionelom Mesijem u startnoj postavi sada izgubio sa 3:1 i nade da bi tim iz Majamija mogao da se nađe na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. otišle su u nepovrat.

Upravo tada ističe Mesijev ugovor sa Interom. Eventualni odlazak na pomenuto takmičenje i dueli sa evropskim velikanima podigli bi američki fudbal na nove visine. Međutim, činjenica je da MLS liga trenutno nije ni na visini meksičke lige.

Monterje je u revašnu vodio sa 3:0 već posle sat vremena igre. Tačnije, Galjardo je u 64. pogodio treći put, nakon što su prethodno Vaskez u 31. i Berterame u 58. bili precizni. Jedini pogodak za Inter dao je Gomez u 85. minutu, na Mesijevu asistenciju, dok je Đordi Alba isključen u 78. zbog dva žuta kartona.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()