Ipak ništa od Petruševa: Zvezda pronašla krilnog centra?

Crveno-beli se okrenuli drugim opcijama

13.08.2024. 12:19
  • Podeli:
filip petrušev, kk olimpijakos - 18 jan 2024 - profimedia-66315d5fb3710.webp Foto: Profimedia

Košarkaški klub Crvena zvezda u potrazi je još za krilnim centrom, a kao potencijalno pojačanje pominje se srpski reprezentativac Filip Petrušev.

Odavno nije tajna da su crveno-beli zainteresovani da vrate  Petruševa u svoje redove. Isto tako, postoji i njegova želja, ali Olimpijakos se ne slaže s tim u ovom trenutku, a pitanje je kakvo je njihovo viđenje nakon Olimpijskih igara gde je Petrušev bio briljantan noseći dres reprezentacije Srbije.

Odgovor bi trebalo da bude poznat kroz nekoliko dana, a za to vreme, Crvena zvezda gleda ka alternativama.

Barem tako tvrdi portal "RealOlimpiaMilano" koji pomno prati sva dešavanja u Armaniju.

Naime, Crvena zvezda je "krenula u juriš", kako su napisali, na Johanesa Fojtmana.

Nemački krilni centar koji je prošle sezone odigrao 34 meča i u proseku beležio sedam poena, 4.4 skokova i 2.1 asistencija na listi je želja prvaka AdmiralBet ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()