Italijani tvrde: Mirotić prihvatio skromniju ponudu od Partizanove

Nekada i nije sve u parama nego u miru

30.07.2023. 15:54
  • Podeli:
Nikola Mirotić_Profimedia-64bbc1e75720f.webp Foto: Profimedia

Bliži se kraj priče oko transfera najtraženijeg košarkaša ovog leta. Kako prenose italijanski mediji Nikola Mirotić se sve dogovorio sa Olimpijom iz Milana i uskoro bi trebalo da postane "maneken" Armanija. 

Od kada se čulo da će kapiten da napusti Barselonu spekulisalo se oko njegovog prelaska u mnoge klubove. Tačno je da su mnogi velikani evropski bili zainteresovani za Mirotića, a on je bio na korak do dogovora sa Partizanom. Međutim, priča se izjalovila zbog nesportskih faktora, pa je Crnogorac sa španskim pasošem, odlučio da pronađe mirniju sredinu od Beograda. 

Na kraju Olimpija iz Milana je imala najprihvatljiviju ponudu, a Italija jeste mesto za lep život. Kako tvrdi "La Prealpina" Nikola je "manekenima" rekao "da" iako je dobio znatno manju finansijsku ponudu od one koju je imao zagarantovanu ugovorom u Barseloni i od one koju mu je dao Partizan. 

Nekada i nije sve u parama nego u miru. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()