Ivanović: Imali smo tri kardinalne greške u finišu

Još se nismo uigrali, ali neću da tražim opravdanja, rekao je trener Zvezde

19.10.2023. 08:21
  • Podeli:
Duško Ivanović-6530ca5eeb61c.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle poraza od Monaka (76:82) i izgubljene utakmice 3. kola Evrolige da njegova ekipa ima mnogo novih igrača i da još traži pravu igru.

"Imali smo u finišu meča tri kardinalne greške u napadu, da nije bilo toga, bio bi egal. Igrali smo dobro sve do poslednja četiri minuta. Ja neću da tražim opravdanja, imamo mnogo novih igrača, nismo došli u pravu formu, da se zna kako možemo da igramo, još tražimo pravu igru", rekao je trener Zvezde.

Trener crveno belih odgovorio je šta je presudilo u korist Monaka.

"Monako je igrao uvek sa kontaktom, a mi ne. Oni su više bili u mogućnosti da naprave faul. Mi smo u trećoj četvrtini imali pet, a oni nula faulova".

Trener Zvezde je prokomentarisao i partije Mitrovića, Bolomboja i Nejpira.

"Mitrović je na toj poziciji bio naš najbolji igrač. Bolomboj je bio naš najbolji igrač u odbrani i napadu. Bio je umoran, zato nije igrao u finišu. Za Nejpira mislim da će biti igrač odluke u mnogim narednim utakmicama, može i on da izgubi utakmicu, to je sastavni deo igre", zaključio je Ivanović.

Vremena za analizu nema jer se već u petak igra nova utakmica - protiv Virtusa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()