Ivanović pred Virtus: Nema osvrtanja i plakanja

Virtus ima "zvezdinog" Dobrića, Zvezda ima "virtusovog" Teodosića

19.10.2023. 14:24
  • Podeli:
Tan2023-03-2218472534_8 Duško Ivanović Crvena zvezda miloš milojević-642bffea2b772.webp Foto: Tanjug/Miloš Milojević

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da crveno-beli moraju da igraju strpljivo ako žele da ostvare dobar rezultat protiv Virtusa u 4. kolu Evrolige.

Crveno-beli su sinoć na svom terenu poraženi od Monaka 82:76 u 3. kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Nema plakanja i gledanja unazad i kad se pobedi i kad se izgubi. Igraju agresivno, dobro u tranziciji i imaju odlične pojedince i dobre šutere. Tornike Šengelija igra na niskom postu, kreira, šutira, Ognjen Dobrić je odličan i vrlo su kompletna ekipa", rekao je Ivanović pred novu utakmicu i put u Bolonju.

"Gledao sam sve njihove mečeve, izgubili su od Žalgirisa, ali su imali plus od 20 poena. Igraju na mahove, ukradene lopte, mi moramo da igramo strpljivo", naveo je Ivanović i dodao da se nada da će kapiten Crvene zvezde Branko Lazić igrati u Bolonji.

Na meču sa Monakom nije igrao Jago dos Santos.

"Jago je u dobroj formi i biće u ekipi. To je igrač u kog svi sada veruje. Neko ko veruje u njega najviše sam ja i pokazaće se da je Dos Santos dobar igrač", zaključio je Ivanović.

Utakmica između Virtusa i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 20.30 sati u Bolonji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()