Jaramaz pred meč sa crveno-belima:"Trebalo bi da je lakše bez Tea, ali Zvezda je fantastična"

Meč Zvezde i Baskonije igra se u sredu od 21 sat

09.10.2024. 12:30
  • Podeli:
ognjen jaramaz Diario de Noticias de Álava-66d6f7ee3df95.webp Foto: X/ Diario de Noticias de Álava

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Baskonije, a jedan od onih koj sjajno poznaje crveno-bele je bivši igrač Partizana Ognjen Jaramaz.

Najpre je pričao o svom angažmanju u timu iz Vitorije kao i meč protiv srpskog tima.

"Očekujem vrlo tešku i izazovnu, verovatno i neizvesnu utakmicu", kaže sada već iskusni bek.

"Svima je poznata vatrena atmosfera u kojoj ćemo igrati, a na nama je da sprovedemo naš plan i odnesemo pobedu".

Pomenuo je 29-godišnjak vrelu atmosferu koja očekuje svaki tim koji gostuje u Beogradu. Da li to znači i da su u timu Pabla Lasa posebno apostrofirali kako ostati miran u takvom ambijentu?

"Ne opterećujemo se previše time. Svesni smo, ali ne fokusiramo se na to, već na ono što mi radimo. Šta možemo da popravimo. Bavimo se isključivo timom."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()