Jasikevičijus, ljut, tokom utakmice poslao Kalinića u svlačionicu

Sve je počelo kada je Litvanac, svom najboljem igraču do tog trenutka, zamerio igru u odbrani

17.11.2022. 23:05
  • Podeli:
Nikola Kalinić-1668764419527.webp Foto: Profimedia

Trener i igrač Barselone, Šarunas Jasikevičijus i Nikola Kalinić, posvađali su se usred utakmice Evrolige. Na gostujućem terenu, tokom utakmice sa Efesom, došlo je do incidenta kada je Litvanac "podivljao" zbog loše odbrane Srbina i poslao ga u svlačionicu. Zanimljivo je da je Kalinić do tada bio najbolji pojedinac u Barsinom timu.

Sve je počelo kada je Jasikevičijus prigovorio svom igraču na klupi zbog loše odbrane u jednom napadu, a ovaj nije ostao nem nego mu je odgovorio u nameri da reši problem. Međutim, temperamentni Litvanac mu je momentalno pokazao put ka svlačionici, na šta se Kalinić oglušio. Pokušao je i Kori Higins da zadrži Srbina barem na klupi, ali je Jasikevičijus očekivano ostao dosledan svojoj prvobitnoj odluci. 

Nakon celog skandala na parketu hale u Istanbulu oglasio se i sam trener i obrazložio razlog takve odluke. 

"Pokazao je nepoštovanje prema timu, pozabavićemo se time unutar kluba", kratko je poručio Jasikevičius nakon poraza u Istanbulu (96:86).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()