Jokić ima moto: Igraj svoju igru i veruj u nju

Tokom odmora centar Denvera ide u Italiju na trke konja

12.05.2023. 09:44
  • Podeli:
Nikola Jokić klupa foto Tanjug:AP Photo:Abbie Parr-6443abb5ac997.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Košarkaš Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić izjavio je nakon plasmana Denvera u finale Zapadne konferencije da njegov tim može ove sezone da postigne nešto više nego prethodne, prenosi NBA TV.

Košarkaši Denvera plasirali su se u finale plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, a njihov centar ih je predvodio sa 32 poena, 10 skokova i 12 asistencija do četvrte pobede u seriji.

"Igraj svoju igru i veruj svojoj igri, ne dozvoli da te bilo šta uznemirava. Verujte u ono što radite. Nadam se da će novo finale biti drugačije od prošlog. Izgubili smo. Imamo lepu priliku da nešto uradimo, videćemo. Neverovatno je biti deo ovog putovanja i oko ovih momaka. Mislim da možemo da postignemo nešto lepo", istakao je srpski centar.

Jokić dodaje da će do početka finalne serije pokušati da se odmori.

"Verovatno ću gledati mog prijatelja na trkama konja u Italiji, biću malo sa svojom porodicom. Nadam se da će biti sunčano da mogu da idem napolje na bazen. Dakle, relaksacija", zaključio je Jokić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()