Jokić izabrao kandidate za F4 Evrolige: Za jedan tim posebno navija, a evo i zašto

Partizan i Zvezda ni na mapi

05.03.2024. 12:21
  • Podeli:
Nikola Jokic-65d1ffabc239b.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy/Tanjug

Srpski reprezentativac i košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić blista u NBA ligi, ali kako ističe prati dešavanja u Evroligi kada to obaveze dozvole, a sada je u razgovoru za "Amerikanos24" istakao koje timove vidi na fajnal-foru u Berlinu 2024. godine.

"Mislim da će Real i Barselona biti među četiri najbolja tima. Možda Monako i nadam se Olimpijakos, jer moj prijatelj Nikola Milutinov igra tamo", istakao je Jokić.

Centar Denvera je u nekoliko navrata isticao kako, kada god je u mogućnosti, gleda mečeve Partizana i Crvene zvezde u Evroligi.

Evroligaški timovi odigrali su već po 27 utakmica ove sezone, a ubedljivo ispred svih je Real sa 22-5, dok ga Barselona prati sa 18-9. Velika je borba za mesto u TOP 10 pošto je razlika između treće i desete ekipe na tabeli u svega četiri pobede viška.

Kada je reč o srpskim klubovima u elitnom takmičenju, Partizan ima šanse za prolazak dalje pošto je na 11. mestu sa učinkom 13-14, koliko ima i deseta Valensija, dok je Crvena zvezda gotovo ostala bez ikakvih šansi da se nađe u najboljih 10.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()