Jokić na novim stranicama istorije NBA: Odigrao 50 mečeva sa neverovatnim učinkom

Srpski centar na drugoj utakmici sa Minesotom nije bio najefikasniji u timu

20.04.2023. 09:06
  • Podeli:
Tan2023-04-1703141407_3 nikola jokic AP PhotoDavid Zalubowski-643fbe9bca6e8.webp Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Posle ubedljive pobede u prvom meču plej-ofa NBA lige, košarkaši Denvera su u drugom upisali još jednu pobedu - Minesota je poražena sa 122:113.

Srpski centar Nikola Jokić je na ovom meču upisao 27 poena, 9 skokova i 9 asistencija. Najefikasniji u timu Denvera bio je Džamal Marej sa 40 poena.

Ono što bi trebalo napomenuti jeste da je Nikola odigrao svoj 50. meč u plej-ofu u karijeri i, uz to, ispisao istoriju NBA lige.

U 50 mečeva plej-ofa u NBA ligi, Jokić je ostvario prosečan učinak od 25 poena, 10 skokova i 5 asistencija i jedini je koji sa ovom statistikom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()