Jokić ne zna da li će igrati na OI, ali zna koliko je puta letos pomislio na košarku

Ni Marej ni Jokić nisu igrali na Svetskom prvenstvu

03.10.2023. 09:51
  • Podeli:
Nikola Jokić-651bc7e2b38f4.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Denver Nagetsi su se okupili i za koji dan počinju pripreme za novu sezonu NBA lige u kojoj brane titulu. Posle dugog leta, uglavnom bez teških obaveza, igrači su ponovo zauzeli svoja mesta u svlačionici, a pred novinare su prvi izašli Nikola Jokić i Džamal Marej

Obojica su bila raspoložena za razgovor, a sa novinarima u SAD to je bar lako jer je davanje izjava obavezno i svima ide u prilog da bude u dobroj atmosferi. 

Na pitanje Mareju da li je postojalo bilo kakve šanse da sa selekcijom Kanade ode na Svetsko prvenstvo, s obzirom na to da je odradio cele pripreme reprezentacije, razvio se monolog između njega i Jokića (koji je isto propustio Mundobasket).

"Period između dve sezone je prekratak da bih se na pravi način odmorio i pripremio za ovo gde sam sada", počeo je Marej u ozbiljnom tonu, međutim centar Denvera se brzo ubacio doskočicom: 

"Znao je da će Srbija da ih pobedi i odustao na vreme". 

Ni bek Nagetsa nije ostao dužan:

"Jokić nije igrao, pa to onda nije bilo to". 

Priča prešla na Jokića

Na pitanje koliko je često razmišljao o košarci tokom leta Jokić nije stigao ni vazduh da udahne, Marej je šapnuo novinaru: "Nije nijednom". 

Srpski centar je bio glasniji sa odgovorom: "Nekoliko puta". 

"Tvoji zemljaci su osvojili srebro na Mundobasketu. Nikola, da li sada razmišljaš o Olimpijskim igrama?", pitao je reprezentativca Srbije novinar.

"Prijatelju, to je tek za godinu dana. Videćemo šta će sve da bude do tada", u svom stilu odgovorio je Jokić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()