Jokić posle propuštenog plasmana: Moramo svi da uradimo bolji posao

Propustili smo neke šanse, promašio sam i ja lake poene, kaže centar Denvera

24.04.2023. 13:56
  • Podeli:
Nikola Jokić-64466193aefd7.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je nakon utakmice sa Minesotom da cela ekipa mora da uradi bolji posao u narednoj utakmici, prenosi NBA TV.

Košarkaši Minesote pobedili su posle produžetka na svom terenu ekipu Denvera rezultatom 114:108 u četvrtom meču prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Kod gostiju, najbolji je bio srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je postigao 43 poena i imao je 11 skokova i šest asistencija za 39 minuta na terenu. Naredni meč biće odigran za dva dana u Denveru.

"Imali smo nekih propuštenih šansi, promašio sam i ja jedno slobodno bacanje pre produžetka. Na kraju su postigli više poena od nas, u finišu sam promašio nekoliko lakih floutera, pa i trojku gde sam bio sam.Tako je, kako je. Moramo svi da uradimo bolji posao, timski i individualno, da budemo bolji u sledećoj utakmici", istakao je Jokić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()