Jokić pred peti meč sa Majamijem: Oni će doći i igrati očajnički

Denver vodi 3:1 u finalnoj seriji koja se igra na četiri pobede.

12.06.2023. 10:57
  • Podeli:
Tan2023-06-1123032215_8 Nikola Jokić AP PhotoJack Dempsey-6486dc5f4f220.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da će predstojeći, peti meč protiv Majamija biti najteži u ovogodišnjoj finalnoj seriji NBA lige, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Denver vodi 3:1 u finalnoj seriji koja se igra na četiri pobede. Naredni meč biće odigran u noći između ponedeljka i utorka u Denveru.

"Biće to najteža utakmica u seriji. Oni će doći i igrati očajnički, a tako moramo i mi. Ovo je utakmica koje obe ekipe moraju da dobiju i moramo tako da razmišljamo", rekao je Jokić na konferenciji za medije.

Srpski košarkaš je rekao da za sada ne razmišlja o šampionskom prstenu.

"Imamo veliku priliku da osvojimo titulu i tada ću da kažem šta će da mi znači šampionski prsten. Sada ne znam, razmišljam samo o svakoj narednoj utakmici, ništa dalje od toga", istakao je Jokić.

On je istakao da Džamal Marej sjajno igra u plej-ofu.

"Sada igra na nivou na kom sam mislio da može da igra. Veoma dobar igrač, sazreo je, povreda ga je malo usporila, ali bolje čita igru. Fenomenalno igra ovaj plej-of", istakao je Jokić.

Jokić je čestitao sunarodniku Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa.

"Koji mu je ovo put da osvoji grend slem? Dvadeset i treći, dosta više. Šalim se. Ne postoje reči za njega. Majstor je svog zanata, verovatno jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena", rekao je Jokić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()