Jokić preuzeo prvo mesto: Značajan pad Embida u MVP trci

Jokić je u pobedi Denvera nad Portlandom imao 15. tripl-dabl u sezoni

03.02.2024. 11:22
  • Podeli:
džoel embid, nikola jokić - 27 jan 2024 - profimedia-65bbf23ebbc4f.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić novi je lider trke za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Jokić je u pobedi Denvera nad Portlandom (120:108) imao učinak od 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija, što mu je 15. tripl-dabl u sezoni.

Zahvaljujući tome, ali i odličnoj nedelji iza sebe na terenima NBA lige, Srbin je na prvom mestu smenio branioca nagrade Džoela Embida.

Član Filadelfija 76ersa je, usled pauze zbog povrede, sada pao na treću poziciju.

Uz Jokića, centra Filadelfije je preskočio i Šaj Gildžuz Aleksander iz Oklahome i on je sad na drugoj poziciji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()