Još jedan igrač Partizana pojačao Panatinaikos

Panter ga ispratio iz crno-belog tima, Janakopulos ga najavio u zelenom dresu

11.07.2023. 15:48
  • Podeli:
Košarkaši Partizana_ABA-648f4dd816041.webp Foto: ABA liga

Panatinaikos je odlučio ovo leto da dovede novog trenera Ergina Atamana, a sa njim i zvučna imena u tim. U klub iz Atine vratio se nekadašnji kapiten Janis Papapetru, koji je prošle sezone branio boje Partizana. 

Ovaj Grk zna da se nosi sa pritiskom i izazovima. Pre Panatinakosa je nosio dres Olimpijakosa, a u Partizanu je osetio atmosferu kakva vlada samo na utakmicama u Beogradu i na derbijima u Grčkoj. 

Kevin Panter je, nesmotreno, u intervjuu obelodanio da Papapetru više nije igrač Partizana i da će ovog leta naći novi klub, a informaciju da je Janis igrač Panatinaikosa objavio je, svesno, predsednik Zelenih Dimitris Janakopulos.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()