Još jedan klub otpada: Srbija korak bliže da ponovo ima dva predstavnika u Evroligi

Sve ukazuje na to da će se Valensija vratiti u Evrokup

19.05.2024. 11:23
  • Podeli:
nedovic-6644fe3b1ee9b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Spisak klubova koji će nastupati u Evroligi sledeće sezone još uvek nije poznat, a jedno od pitanja je i da li će treću sezonu zaredom Srbija moći da ima dva predstavnika u elitnom evropskom takmičenju.

Pored  naših klubova Crvene zvezde i Partizana, pod upitnikom od timova koji su nastupali u ovoj sezoni su i Alba, Valensija i Virtus, a o učešću ovih klubova često stižu oprečne informacije.

Španski mediji prenosa da bi Valensija naredne sezone najverovatnije ponovo mogla igrati u Evrokupu, dok čeka i bori se za A evroligašku licencu.

Kako konstatuje “Relevo“, činjenica jeste da je tim u rekonstrukciji i da se uveliko priprema sastav za narednu sezonu, iako se ne odustaje ni od završnice ove, pošto Valensija igra u plejofu ACB lige. Ali…

"Sve ukazuje da će se Valensija vratiti u Evrokup iako sa ciljem što skorijeg povratka u vrhunsko kontinentalno takmičenje, jer klub već radi na dobijanju višegodišnje evroligaške licence, i u tom cilju priprema svoj novi dom, ‘Roig Arenu’. A na mapi puta za sledeću sezonu, jedno od glavnih pitanja je da razjasni šta će se konačno desiti na klupi", navodi pomenuti list.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()