Jović zaigrao u Dži ligi: Batler ga dočekao u svlačionici i dao mu podršku

Odlična partija srpskog internacionalca

21.11.2023. 13:16
  • Podeli:
Nikola Jović-63aaa2c1aa964.webp Foto: Profimedia

Nikola Jović je zaigrao u Dži ligi i pokazao da je dosta iznad tog nivoa. Srpski košarkaš je u dresu Siu Fols Skajfors postigao 26 poena, ali je njegov tim poražen od Viskonsin Herda tesno, sa 123:121.  

Ono što je bilo zanimljivo na ovom meču razvojne lige jeste što je na utakmici bio prisutan, ni manje ni više, Džimi Batler. Najveća zvezda Majami Hita došla je da gleda svog doskorašnjeg, mlađeg, saigrača koji je na terenu proveo 33 minuta. 

Opušteni Amerikanac je u dvorani sedeo uz aut liniju, a posle meča je dočekao Jovića u svlačionici i srdačno se sa njim pozdravio.  

Nikola je imao statistiku od 8/15 iz igre, dok je bio nepogrešiv sa linije penala gde je imao pet/pet.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()