Kada će Papanikolau moći da pomogne protiv Barselone: Trener Olimpijakosa sve objasnio

Treća utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige između Helena i Španaca biće odigrana sutra od 20.30 časova u Atini

29.04.2024. 16:51
  • Podeli:
kostas papanikolau, 2 jan 2024 - profimedia-662fb35c1ff18.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau biće spreman za treći meč četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv Barselone, izjavio je danas trener grčkog kluba Jorgos Barcokas, prenosi Basketnjuz.

Papanikolau je zbog bolesti propustio prva dva meča četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv Barselone.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1, a naredne dve utakmice biće odigrane u Atini. Četvrtfinalna serija plej-ofa Evrolige se igra na tri pobede. 

"Papanikolau je juče imao prvi trening sa timom. Nedostajalo mu je snage, ali je očigledno da neće da igra 30 minuta. On će biti na raspolaganju, mislim da će nam pomoći", rekao je Barcokas.

Treća utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige između Olimpijakosa i Barselone biće odigrana sutra od 20.30 časova u Atini.

Papanikolau je u regularnom delu sezone u Evroligi prosečno postizao 7,4 poena i imao je 3,6 skokova i 2,9 asistencija po meču.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()