Kakva scena u Zadru: Obradović dočekan uz gromoglasan aplauz - ovo je njegova reakcija

Lep gest

24.12.2023. 17:51
  • Podeli:
željko obradović, 5 dec 2023 - foto tanjug marko đoković-65702774332be.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Košarkaši Partizana gostuju Zadru u 13. kolu ABA lige u susretu koji nosi prefiks jednog od bitnijih, pošto su crno-beli već tri puta poraženi u regionalnom prvenstvu.

Zadrani sa druge strane važe za vrlo nezgodnog domaćina i uvek imaju podršku svojih navijača, koji su ovog puta pokazali i gest poštovanja prema strategu crno-belih.

Prilikom izlaska na parket dvorane "Krešimir Ćosić" Željko Obradović je dočekan uz aplauze sa tribina, a ni on nije ostao dužan publici pošto je uzvratio na isti način.

Partizan je u ABA ligi vezao četiri pobede i trenutno zauzima treće mesto, iza Crvene zvezde i Cedevita Olimpije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()